Klanten aan het woord

Arno & Esther

“DREAM BIG, THINK BIG, AND THE RESULTS WILL BE BIG”

De eerste zin van de verkoopomschrijving van het statige herenhuis op de royale kavel aan de Langeweg te Sommelsdijk. Op de geplande bezichtigingsdag na vele reacties, ontmoetten Arno en Esther Danielle van Het Huis van Jansen weer. Het contact was er al eerder bij een vorige woning en behalve leuk weer bij te kletsen bleek er ook meteen een klik met het huis. De plannen werden al tijdens de bezichtiging concreet en na een spannende bieding mocht Danielle namens de verkoper Arno en Esther feliciteren met de aankoop.

 

scroll

Verkopen? Bij Het Huis van Jansen gaan we voor een 10!

Dan was er natuurlijk ook de eigen woning van Arno en Esther die door deze leuke aankoop te koop zou komen. Hun dorpsvilla aan de Frans Halslaan was na de aankoop een aantal jaar geleden volledig gerenoveerd, energiezuinig en bijzonder stijlvol binnenshuis gemaakt door Arno en Esther. Met schitterende foto’s op de website en socials van Het Huis van Jansen werden we bij Het Huis van Jansen dan ook bedolven onder leuke reacties. Met als gevolg ook een leuke en snelle verkoop op dit adres. Een Funda review met als cijfer een 10!

Kortom, tevreden verkopers, blije kopers en trotse Dames van Jansen

Waar de eerste verbouwingsplannen van het nieuwe huis al in volle voorbereiding waren, mogen deze nu nog concreter en met heel veel enthousiasme verder uitgewerkt worden. Met het resultaat van het huidige huis zijn wij bijzonder benieuwd naar het eindresultaat van het nieuwe huis. Wij zeggen alvast, heel veel succes met de verbouwing en Danielle komt heel graag op de koffie als het totaalplaatje gereed is!

Op naar de volgende stap!

WIJ ZIJN TROTS

“Bij Het Huis van Jansen kun je rekenen op een vakkundige ondersteuning bij het verkopen van je woning!”

Ook uw huis verkopen