Klanten aan het woord

Bram & Nanda

In 2009 maakten we voor het eerst kennis in de Van Aerssenstraat 12 te Sommelsdijk. Bram en Nanda waren op zoek naar hun allereerste koophuis en troffen Danielle als verkopend makelaar. Het charmante huis aan de Van Aerssenstraat bleek liefde op het eerste gezicht en de kennismaking ging over in de contacten tot en met de aankoop.

scroll

Nu ruim tien jaar later, is het karakteristieke huis nog altijd even gezellig en perfect, maar zijn Bram en Nanda er wel letterlijk uitgegroeid. We zijn namelijk maar liefst vier kleine M@rkusjes verder… Makelaar Danielle kun je niet fijner complimenteren dan haar op dat moment weer uit te nodigen om over de verkoop van het huidige huis en de wensen van een nieuw huis te mogen praten. “Zo leuk om beloond te worden voor een eerdere fijne en professionele samenwerking”, aldus Danielle.

”Uit huis gegroeid”

Verkoop anno 2020

De verkoopbegeleiding mocht wederom een succes worden. Al in de eerste week “regende” het bezichtigingsaanvragen en de verkoop werd dan ook met een ‘‘bieden vanaf’’ procedure succesvol en boven verwachting afgerond.

De fijne woning werd bemachtigd door Mieke, die dan ook weer heel trots op haar eerste (t)huis mag zijn! Het is nog even aftellen tot de overdracht, maar dan kan Mieke genieten van deze gezellige woning, welke eigenlijk al helemaal naar wens is. Dat betekent… meubels shoppen en dan heel fijn wonen in de Van Aerssenstraat! De Dames van Jansen hopen na een flink aantal fijne jaren woonplezier weer eens binnen te mogen kijken in de Van Aerssenstraat en kijken met Bram en Nanda uit naar een nieuwe gave woning!

Blije verkopers en een blije koper… Kortom, de cirkel is rond!

Nieuw (t)huis

WIJ ZIJN TROTS

‘’Voor verandering van woningen raden wij eenieder een gesprek met Het Huis van Jansen aan!’’

Ook uw huis verkopen