Klanten aan het woord

Walter & Bianca

Bianca en Walter waren direct dolenthousiast tijdens het zien van de eerste tekeningen van het nieuwbouwproject Molenpolder in Oude-Tonge! Samen met hun kids, Jesse en Ruben, woonden Walter en Bianca midden in Oude-Tonge aan de Beatrixstraat. Na het zien van de ontwikkeling aan de rand van het dorp was echter al snel duidelijk … verkopen en verhuizen!

Toen het project feitelijk in verkoop kwam, was de handtekening dan ook snel gezet. De keus viel op een bijzonder fraaie 2/1 kapwoning, welke zich direct onderscheidt door de kopgevel. Waarom? Alles in een nieuwbouwwoning is “lekker nieuw”, dat geeft optimaal comfort en gering onderhoud. Bianca was al direct aan het brainstormen over de inrichting. Haar inspiratie haalt ze van Pinterest en “Woontrends”, een groep interieurliefhebbers op Facebook. “Vraag om inspiratie voor een zwarte keuken en ontvang een uur later 20 zwarte keukens als reply, superhandig”, aldus Bianca.

scroll

Aan de slag!

Nu de nieuw te bouwen 2/1 kap een feit was, werd het ook tijd om de huidige woning te verkopen. Na de prettige ervaring met De Dames van Jansen bij de aankoop van de nieuwbouw, werd ook voor de verkoop Het Huis van Jansen ingeschakeld. Met veel plezier is de verkoop in gang gezet en al snel begonnen de eerste bezichtigingen, mét resultaat, de kopers zijn gevonden.

Inmiddels genieten Walter, Bianca en de kids in hun volledig gasloze, duurzame en vooral fraaie woning in de gezellige wijk Molenpolder. “We hebben een lange adem moeten hebben, maar het was hetwachten meer dan waard!” sluiten Bianca en Walter dan ook gezamenlijk af.

En nu?

WIJ ZIJN TROTS

“Het Huis van Jansen mocht zowel bij de aankoop van de kavel als bij de verkoop van de 2/1 kapwoning begeleiden. Twee heel verschillende trajecten, welke met een bijzonder leuke samenwerking op persoonlijke wijze met goede afspraken en adviezen tot een mooi resultaat mochten leiden.” Kortom, fijn en vlot verlopen, de verkoop van de 2/1 kapwoning was al na één maand een feit!

Ook uw huis verkopen