Diensten

Persoonlijk deskundig

Het Huis van Jansen is in 2014 opgericht door Danielle Jansen, gecertificeerd Registermakelaar-Taxateur. Danielle is al meer dan 15 jaar actief vanuit makelaarskantoren in Sommelsdijk en Middelharnis en taxeerde tevens een aantal jaar voor samenwerkingsverband. Grote kans dat je haar al kent!

‘Kortom, aan zowel vakinhoudelijke als lokale kennis geen gebrek bij Het Huis van Jansen.’

Verkoop

Veel vragen moeten beantwoord worden. Welke prijs kunt u voor uw woning vragen, maar belangrijker nog, wat is uw woning echt waard? Het Huis van Jansen beschikt over alle gegevens om de juiste waarde te bepalen. Het Huis van Jansen wil meer voor u betekenen, met onder andere een goed marketingplan! Zo komt uw woning komt natuurlijk met goede informatie en professionele foto’s op onze website en verkoopsites als VBO, Huizen op Flakkee en Funda. Ook het “papierwerk” wordt professioneel en met aandacht verzorgd, zodat u als verkoper aan de juridische verplichtingen voldoet en geen problemen na verkoop krijgt. Wij informeren u graag over onze verkoopstrategie en ons tarief.

Aankoop

Na één bezichtiging van dit droomhuis bent u verkocht: deze woning is precies wat u zoekt! Laat u niet meeslepen in uw enthousiasme, maar schakel een specialist in. Het Huis van Jansen adviseert u niet alleen over de prijs, maar let ook op zaken waar u mogelijk nog niet aan gedacht hebt. Te denken valt aan erfdienstbaarheden, gemeentelijke beperkingen, aanschrijvingen of bouwkundige inspecties. Het Huis van Jansen begeleidt het papierwerk, de eindinspectie en de overdracht bij de notaris deskundig, zodat u na uw aankoop zorgeloos kunt genieten. Wij adviseren u graag over onze aankoopstrategie en het tarief.

Taxatie

Als gecertificeerd taxateur, ingeschreven bij het VastgoedCert en NRVT, kan Danielle iedere taxatie van particulier onroerend goed verzorgen. Ook Mareille is gecertificeerd taxateur, ingeschreven bij het NRVT en helpt u graag verder met uw taxatie. Het Huis van Jansen is aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) en VBO en taxeert volgens de voorwaarden van het NWWI, zodat u voor taxaties voor een hypotheek, ook met Nationale Hypotheek Garantie, aan het juiste adres bent. Kortom, deskundig en altijd op korte termijn. Bel gerust voor ons tarief!

Overig

Het Huis van Jansen is een goed geïnformeerde partner voor professionele opdrachtgevers zoals projectontwikkelaars, gemeenten en woningbouwverenigingen. Wij houden continu de vinger aan de pols wat betreft laatste regel- en wetgeving, juridische en fiscale aspecten. Wij adviseren u graag!

Interesse in een persoonlijk en deskundig advies voor de aan-, verkoop of taxatie van uw woning?