Time to sparkle!

Grote kans dat u mij, Danielle Jansen, al kent. Met de Brabantse zachte “G” inmiddels ruim 20 jaar woonachtig op Goeree-Overflakkee. In 2004 begon ik bij een makelaarskantoor in Sommelsdijk en heb ik de opleiding Makelaar-Taxateur aan het NVMSOM afgerond. Na vele leuke jaren bij het makelaarskantoor en een paar jaar taxeren voor een samenwerkingsverband heb ik in 2014 Het Huis van Jansen opgericht. Bij Het Huis van Jansen houden we van bijzondere woningen en mensen, daar doen we heel veel voor, ook dat ene stapje meer én daar krijgen we weer veel inspiratie en energie voor terug. Welkom!

Danielle
scroll
D

Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken!

Geen huis, maar ook geen mens hetzelfde.

Dagelijks werken met en voor mensen, persoonlijke én professionele begeleiding bieden in een bijzonder spannend traject van aan- of verkoop van een huis is onwijs gaaf. De wensen, het gevoel en de emotie van klanten in combinatie met mijn inhoudelijke vakkennis en commerciele vaardigheden zijn helemaal “mijn ding”.

Goeree-Overflakkee, mijn eilandgevoel.

Al vanaf de eerste kennismaking met ons eiland was het liefde op het eerste gezicht. Wat wil je ook met ouderwetse gezelligheid in authentieke dorpen en bovendien prachtige natuur en stranden naast je deur? In het bestuur van Stichting Eiland-Marketing kan ik deze eilandliefde professioneel inzetten.

Ook eens van gedachten wisselen wat de huidige woningmarkt voor u betekent? Een vrijblijvende waardebepaling van uw huis geeft direct inzicht in waar u nu staat. Ook een gevalideerd (NWWI) taxatierapport verzorg ik graag, deze is geaccepteerd door Nederlandse erkende financiële instellingen.

Kortom, nader kennismaken? Graag!