Value your Home

Grote kans dat u mij, Danielle Jansen, al kent. Met de Brabantse zachte “G” inmiddels bijna 25 jaar woonachtig op Goeree-Overflakkee. In 2004 begon ik bij een makelaarskantoor in Sommelsdijk en heb ik de opleiding Makelaar-Taxateur aan het NVMSOM afgerond. Na vele leuke jaren bij het makelaarskantoor en een paar jaar taxeren voor een samenwerkingsverband heb ik in 2014 Het Huis van Jansen opgericht. Bij Het Huis van Jansen houden we van bijzondere woningen en mensen, daar doen we heel veel voor, ook dat ene stapje meer én daar krijgen we weer veel inspiratie en energie voor terug. Welkom!

Danielle
scroll
D

Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken!

Taxeren is dagelijks werken met en voor mensen in steeds weer andere woningen. Een persoonlijk gesprek tijdens de taxatie opname, soms de verkoper, soms de koper, én tegelijkertijd de professionele en deskundige schakel naar de hypotheekadviseur of notaris. Kortom, het gevoel en de emotie van opdrachtgevers in combinatie met mijn inhoudelijke vakkennis en analytisch vermogen, helemaal “mijn ding”.

Goeree-Overflakkee, mijn eilandgevoel

Al vanaf de eerste kennismaking met ons eiland was het liefde op het eerste gezicht. Wat wil je ook met ouderwetse gezelligheid in authentieke dorpen en bovendien prachtige natuur en stranden naast je deur? In het bestuur van Stichting Eiland-Marketing kan ik deze eilandliefde professioneel inzetten.

Heeft u binnenkort een taxatierapport nodig? Met mijn jarenlange ervaring als taxateur begrijp ik de woningmarkt als geen ander. Mijn werkwijze is vertrouwelijk en professioneel, met een persoonlijke touch. Snel en accuraat, u bent verzekerd van een kwalitatief goed rapport! Onze NWWI gevalideerde rapporten worden door elke Nederlandse erkende financiële instelling geaccepteerd.

Let’s value your home!